Monstervrije training

Monstervrije NLP trainingen

Monstervrije NLP trainingen

Deze website is vooral bedoeld als referentiepunt zodat je in eventuele discussies gemakkelijk kan verwijzen naar de fout die een NLP monster maakt. Mocht je desalniettemin toch geïnteresseerd zijn in monstervrije NLP training dan volgt hieronder een overzicht van de vier meest voor de hand liggende trainingen:

Intensieve NLP Clinic

In de Intensieve NLP Clinic leer je de drie kroonjuwelen van NLP. De gevoelsomdraaitechniek als representant van het Neuro-gedeelte van NLP. Hypnose representeert het Linguïstisch-gedeelte van NLP en je toekomst voor succes programmeren voor het Programmeren-gedeelte van NLP. Voor meer informatie over de eerstkomende Intensieve NLP Clinic ga je naar:

De Intensieve NLP Clinic

De NLP Practitioner

Een manier om de kans op NLP monsters een stuk kleiner te maken, is om een NLP opleiding te volgen waar je gecertificeerd wordt tot Licensed NLP Practitioner®. NLP is geen gemeengoed ook al hebben veel NLP trainers NLP illegaal gekopieerd. Bij illegaal gekopieerde NLP krijg je geen licentie om NLP te gebruiken en is de kans dat je een NLP monster treft een stuk groter. Meer informatie over de NLP Practitioner staat hier:

De NLP Practitioner

De NLP Master Practitioner

Wat voor de NLP Practitioner geldt, geldt dubbel en dwars voor de NLP Master Practitioner. Bij de meeste NLP Master Practitioner opleidingen ligt de focus nog steeds op methoden en technieken leren. Dat wil zeggen: op NLP op NLP Practitioner niveau, ook al wordt de training onder de naam “NLP Master Practitioner” gegeven. Een echte NLP Master Practitioner ontstijgt het niveau van methoden en technieken en leert je bijvoorbeeld hoe je zelf NLP technieken ontwikkelen. Meer infomatie hierover en over de andere aspecten van een NLP Master Practitioner opleiding vind je hier:

De NLP Master Practitioner

NLP nascholing

Mocht je al NLP Master Practitioner zijn en er nu achter gekomen zijn dat je les hebt gehad van een NLP monster, dan is het zeker zo dat je met het NLP nascholingsprogramma nog een hoop leert en je vaardigheid in NLP aanzienlijk uitbreidt. Wanneer je meer wilt weten over het NLP nascholingsprogramma, ga dan naar:

NLP nascholing